Aspectul Metalic – modalitati de transpunere in baie

Aspectul Metalic – modalitati de transpunere in baie

Published In: Mobilier baie Created Date: 2018-06-25 Hits: 1767 Comment: 0

Mixarea metalelor, in design-ul interior, este un trend ascendent in acest moment, desi pana acum ceva timp texturile metalice combinate nu se foloseau sub nicio forma.

In prezent, intrepatrunderea materialelor metalice, creaza o senzatie de contrast si focalizare vizuala, un aspect stilizat si modern, care se va potrivi impecabil in baia locuintei dvs.


1. Metale care dau bine impreuna: Aur si Argint – combinarea acestor doua nuante metalice nu poate da gres! Pentru un efect contrastant stilizat, imbinarea argintului “rece”, cu aurul “cald” va aduce o senzatie de echilibru in baie. Incercati combinatii de auriu, in partea superioara a camerei, care contrasteaza elegant cu peretele de culoare neagra si complementaritate perfecta intre argintiu si albul faiantei, in partea inferioara.


2. Un plus vizual: Bronzul – pentru un efect elegant, mergeti mai departe si adaugati cateva accesorii in nuanta bronzului, cum ar fi manerele dulapurilor din baie, ce se completeaza perfect cu auriul din corpurile de iluminat si argintiul bateriilor de chiuveta. Tineti minte ca orice imbinare a metalelor, functioneaza perfect, atata timp cat spatiul vizual este organizat, pe verticala sau orizontala.


3. Nuante subtile: intregirea spatiului – atunci cand doriti sa imbinati metalele, intr-o maniera subtila, mergeti ca in exemplul de mai jos, cu manere aurite pentru dulapuri, care completeaza culoarea lemnului si cu o combinatie intre nichelul rece si marmura alba. Totul este intregit de rama oglinzii, elementul care leaga campul vizual, facand trecerea intre cele doua nuante.


4. Obiecte de decor: arta metalica – daca nu aveti posibilitatea sa refaceti intreaga baie, obtineti un aspect modern prin adaugarea unor decoratiuni metalice, fie ca alegeti aspectul aurului, argintului sau cuprului. Frumusetea acestor metale sta in faptul ca orice combinatie este castigatoare, atata timp cat pastrati o nuanta dominanta si una secundara. Investiti intr-o vopsea metalica, pulverizanta, pentru a vopsi obiecte deja existente in casa.


5. Constrast impresionant: fier forjat – o alta modalitate de combinare a metalelor este contrastul intre negru si alb. Alegeti manere din fier, negre, pentru dulapurile din baie si robinete argintii, stralucitoare, cromate.