Bradul de Craciun – trenduri si idei decorative

Bradul de Craciun – trenduri si idei decorative

Published In: Blog Mobila - Sfaturi si stiri Created Date: 2017-12-15 Hits: 622 Comment: 0

Decorarea bradului de Craciun poate depasi, de multe ori, variantele clasice, pe care cu totii le cunostem, inca din copilarie. 

Pentru ca este centrul principal, de focalizare a atentiei in timpul sarbatorilor de iarna, bradul poate exprima personalitatea fiecaruia si stilul casei in care este amenajat. Parcurgeti ideile decorative de mai jos, pentru inspiratie:

>>Bradul de Craciun Ombre – fiind un trend recurent in moda si decoratiuni interioare, conceptul Ombre poate fi aplicat, intr-un mod inedit si bradului de Craciun


>>Tendinte florale – unul din cele mai moderne trenduri este reprezentat de adaugarea florilor si a aranjamentelor florale. Pe un brad de Craciun arata minunat, nu credeti?


>>Bradul de Craciun modern – pentru cei care dispun de un buget mai mare, un brad de sticla cu LED-uri atarnate, pe post de globuri, este o alegere inspirata si moderna, dand impresia unui candelabru stralucitor si elegant.


>>Bradul pentru locuinte mici – un schelet metalic, in forma de triunghi, accesorizat cu globulete si ornamente specifice, se poate transforma intr-un mici bradulet de Craciun, ce poate fi asezat oriunde in casa.


>>Alb si negru – pentru un aspect proaspat si modern, alegeti decorarea bradului in negru si alb si veti ramane surprinsi de rezultat.


>>Eliminati suportul de la baza – inlocuiti suportul din 3 picioare, al bradului, cu un cos sau o cutie de lemn, care sa se potriveasca design-ului dvs interior.