Decorarea Peretilor – Idei de Sarbatori

Decorarea Peretilor – Idei de Sarbatori

Published In: Blog Mobila - Sfaturi si stiri Created Date: 2018-11-25 Hits: 988 Comment: 0

Pentru ca Sarbatorile de Iarna se apropie cu repeziciune, vom incepe o serie de articole care sa va ajute in tot ce inseamna decoratiunile interioare sau exterioare ale locuintei dvs.

Peretii din casa dvs reprezinta un segment care nu este, de cele mai multe ori, explorat la maxim, atunci cand vorbim despre decorarea cu ocazia diferitelor sarbatori. Nu uitati ca acestia pot deveni un punct de focalizare a atentiei, extrem de important si sunt cei care aduc unitate intregii incaperi.

1. Decorarea peretilor cu tabla si creta. Daca aveti sau urmeaza sa instalati in casa dvs o tabla, pe care se poate scrie/desena cu creta, pe unul din pereti, acesta este locul perfect unde puteti decora de sarbatori. Lasati-va imaginatia sa zboare si alegeti urari, desene, potrivite Craciunului sau Anului Nou, pe care sa le completati cu luminite, globuri sau beteala si care vor crea o atmosfera feerica de sarbatoare.


2. Decoratiuni tematice rustice. De cele mai multe ori, o decoratiune simpla, dar bine realizata si incadrata in restul tematicii din incapere, va avea un efect impresionant. Amintiti-va de indemanarea pe care o aveati ca si copil si distrati-va ca la o ora de lucru manual, creand brazi de Craciun din crengute si bete de lemn. Puteti merge mai departe adaugand mici ornamente si luminite, pentru ca obiectul dvs sa atraga atentia, atunci cand il fixati pe perete.


3. Folosirea oglinzilor ca decoratiuni. Nu trebuie sa achizitionati obiecte noi pentru a obtine o atmosfera de sarbatoare. Incercati sa repozitionati oglinzile din casa, astfel incat sa surprinda culorile si luminile existente in decoratiunile pe care le folositi in fiecare an. O oglinda asezata in spatele bradului de Craciun, va captura luminitile si culorile acestuia si va constitui o decoratiune inedita, ea insasi.


4. Cuvinte autocolante pentru pereti. Daca vreti sa alegeti o varianta simpla si inedita pentru decorarea peretilor din casa, mergeti pe cuvintele autocolante, care se lipesc si deslipesc repede. Puteti alege diferite culori si fonturi ale literelor, in combinatii preferate de citate, urari sau ganduri personale, care sa se potriveasca designului din restul camerei.