Decorarea tavanului – idei inovative

Decorarea tavanului – idei inovative

Published In: Blog Mobila - Sfaturi si stiri Created Date: 2018-04-10 Hits: 1327 Comment: 0

Tavanul este, in cele mai multe cazuri, zona neglijata dintr-o camera, insa prin vopseaua sau tapetul potrivit, pot transforma spatiul intr-unul extraordinar.

Iata cateva idei pentru tavanul din camerele dvs, care vor aduce un plus in campul vizual:

Modele in diferite forme sau tematici – fie ca este vorba de un sablon folosit la vopsire, un artist decorator sau un tapet, efectul unui model pe tavan este impresionant. Surfati printre modelele florale pentru bucatarie, cele colorate pentru camera copilului, pana la cele soft pentru zona de hol si intrare sau cele rafinate pentru zona de living.


Negru sau indigo – puteti crea senzatia de intimitate, in zona unde luati masa sau aduce misterul universului, in camera copiilor, prin vopsirea tavanului in nuante de negru si indigo.


Model in dungi – nu uitati ca un tavan in dungi albe si negre, in dormitory, va largi spatiul vizual, iar dispunerea dungilor in forma unor raze, va oferi camerei celor mici, o senzatie expansiva si vesela.


Culori indraznete – de la galben insorit, albastru marin, pana la roz aprins pentru camera fetitei, un tavan colorant va atrage negresit privirile, aducand o nota vesela, impresionanta casei.


Nuante de gri – adaugati eleganta si rafinament, prin vopsirea tavanului in nuante de gri, ce aduc note de sofisticare si bun-gust spatiului dvs.