Living Coral 16-456 – Culoarea Anului 2019

Living Coral 16-456 – Culoarea Anului 2019

Published In: Blog Mobila - Sfaturi si stiri Created Date: 2019-01-11 Hits: 1078 Comment: 0

Insitutul de Culori Pantone a desemnat culoarea anului 2019: Coraiul cu irizatii aurii sau Living Coral, o nuanta calda si vesela, perfecta pentru accesorizarea casei.

Dupa frumoasele nuante, ce au marcat 2018 – violetul si albastrul, Living Coral vine cu o nota vibranta, care marcheaza deja industria modei si a decoratiunilor, culoare descrisa de cei de la Pantone, ca fiind "o nuanta care anima şi este plina de viata, cu irizatii aurii care energizeaza si atenuează usor". Coraiul se foloseste foarte des ca si culoare accent, in combinatii cu albastru si gri, asa ca va fi foarte usor sa il introduceti in caminul dvs.

Va prezentam cateva modalitati simple prin care puteti incorpora Coraiul cu irizatii aurii in design-ul interior:

  • O culoare calda si vibranta, asa cum este si coraiul, este usor de adaugat in decoruri neutre
  • Usile camerelor pot capata un aspect reimprospatat, daca le vopsiti in aceasta nuanta
  • Baia poate fi accesorizata rapid prin prosoape si alte obiecte corai
  • Pernutele decorative in tonuri corai sunt o varianta facila de decorare cu aceasta culoare

Living Coral este o culoare versatila, o imbinare a frumosului oranj cu stralucirea rozului aprins, insa in casa dvs poate capata nuante mai calde sau mai tari, in functie de personalitatea si stilul individual.

Parcurgeti mai jos cateva sfaturi de folosire a Coraiului cu insertii aurii in incaperile din casa.

1. Living Room – stiti deja ca pernutele decorative sau tablourile sunt o varianta simpla de a schimba culoarea accent in aceasta camera, insa nu trebuie sa va opriti aici. Puteti alege sa adaugati un covor sau mobila, in aceasta nuanta superba.


2. Perete accent – pentru o reimprospatare a camerelor, alegeti sa vopsiti un perete sau tavanul in Living Coral si veti obtine un efect extraordinar de modern si vibrant.


3. Baia – de obicei baile sunt decorate in culori neutre, insa nu va temeti sa aduceti o nuanta indrazneata, asa cum este Coraiul cu insertii aurii, care sa inveseleasca spatiul. De la prosoape, perdeaua de dus si pana la accesoriile de pe dulapioare, puteti folosi aceasta culoare cu success si fara cheltuieli prea mari.


4. Dormitorul – desi este o camera in care ne odihnim, pe care o decoram in culori neutre, adaugarea unui accent vibrant de corai, alaturi de nuante de bej, crem sau albastru va mentine esteticul relaxant al spatiului, imbunatatindu-l.