Masa de Craciun – idei decorative simple si memorabile

Masa de Craciun – idei decorative simple si memorabile

Published In: Mobilier living Created Date: 2017-12-12 Hits: 963 Comment: 0

Cu putin creativitate, puteti transforma intalnirea cu familie, din cadrul mesei de Craciun, intr-o experienta inedita, moderna si memorabila. Iata cateva idei, usor de pus in practica:

>>Folositi fructele pentru decorare

Rodiile, perele, merele, lamaile sau strugurii pot fi accesorii frumoase si, mai mult, comestibile, pentru masa de Craciun. Alegeti o tema, printr-o culoare folosita in diferite forme si dimensiuni si veti conferi un aspect unic mesei, pe care doriti sa o decorati. Acesta este un mod ieftin de a aranja perfect masa, cu decoratiuni ce nu au nevoie de depozitare, pana anul viitor, putand fi servite oricand de invitati.


>>Decorati scaunele

Accesorizati spatarul scaunelor cu decoratiuni specifice Craciunului, fie ca e vorba de o panglica festiva, o coroana sau un ornament specific si veti obtine instantaneu atmosfera de sarbatoare.


>>Reinventati carourile

Desi pot fi considerate de moda veche, carourile pot fi folosite intr-o maniera moderna prin combinarea cu alb stralucitor.


>>Nu va temeti de negru

Pentru un plus de prospetime “in trend”, adaugati mesei de Craciun naproane, servete, lumanari sau chiar feluri de mancare negre. Veti fi surprinsi de caldura pamantie pe care o confera.


>>Luminati masa

Adaugati lampi alimentate cu baterii, ca inlocuitoare inedited ale lumanarilor sau folositi instalatii simple, din globuri luminate si ornamente, pe care sa le intindeti pe masa.


>>Impachetati vesela ca pe un cadou

Panglicile pot fi un mod destul de ieftin, de a decora masa, insa pot oferi o imagine speciala. Atunci cand alegeti panglica, mergeti pe una maleabila, care pote fi usor indoita si aranjata.


>>Decorati prin vesela deja existent

Folositi vase, borcane, boluri sau alta vesela din casa, pe care le puteti incarca usor cu obiecte specifice Craciunului: globuri, lumanari, conuri de brad etc.