Mobilier bucatarie

Blaturi bucatarie - Alegerea blatului potrivit
29 Oct / 2014

Blaturi bucatarie - Alegerea blatului potrivit

Published In: Mobilier bucatarie Hits: 4246

Alegerea blatului de bucatarie potrivit poate fi extrem de complicata si poate ajunge la costuri destul de ridicate. Inainte de a lua o astfel de decizie trebuie sa va asigurati ca sunteti foarte bine informati si cunoasteti varietatea materialelor din care un blat poate fi confectionat, dar si avantajele si dezavantajele fiecaruia in parte.

Bucataria – modalitati de placare inedite
10 Jun / 2015

Bucataria – modalitati de placare inedite

Published In: Mobilier bucatarie Hits: 1380

Chiar daca o bucatarie poate arata bine fara a pune un mare accent pe faianta pe care o folosim, oportunitatile de design pe care le avem in aceasta privinta pot sa ancoreze spatiul si sa aduca o nota de personalitate incaperii.

Cum alegi mobila de bucatarie
17 May / 2017

Cum alegi mobila de bucatarie

Published In: Mobilier bucatarie Hits: 1633

Daca te-ai mutat in casa noua sau pur si simplu ai decis ca ai nevoie de o schimbare in casa si iti doresti sa reinventezi locul in care iti petreci cel mai mult timp, noi iti venim in ajutor cu cateva idei pentru a face alegerea corecta atunci cand alegi mobila de bucatarie fie ca o cumperi gata facuta, fie ca doresti ca aceasta sa fie unica si alegi mobila la comanda.

Cum sa-ti mobilezi bucataria
09 Oct / 2014

Cum sa-ti mobilezi bucataria

Published In: Mobilier bucatarie Hits: 2723

In momentul in care va ganditi sa va mobilati bucataria sau sa va schimbati mobila pe care o aveti cu una noua, trebuie sa fiti constienti de faptul ca procesul prin care veti trece nu este deloc unul simplu, iar alegerea pe care o faceti trebuie sa indeplineasca mai multe conditii:

Design interior - Bucatarii placate cu sticla
12 Jan / 2015

Design interior - Bucatarii placate cu sticla

Published In: Mobilier bucatarie Hits: 3318

Daca va doriti sa creati un punct de interes in bucataria dumneavoastra, care sa atraga toate privirile si sa surprinda prin unicitate si rafinament, alegeti placarea peretilor cu sticla. Aceasta alternativa a traditionalei gresii va acorda o nota estetica distinctivs si extrem de moderna spatiului.Daca va doriti sa creati un punct de interes in bucataria dumneavoastra, care sa atraga toate privirile si sa surprinda prin unicitate si rafinament, alegeti placarea peretilor cu sticla. Aceasta alternativa a traditionalei gresii va acorda o nota estetica distinctivs si extrem de moderna spatiului.

Afisare 1 - 6 din 9 (2 Pagini)