Baia moderna – simpla, impecabila, confortabila

Baia moderna – simpla, impecabila, confortabila

Published In: Mobilier baie Created Date: 2017-09-20 Hits: 1435 Comment: 0

Tendinta actuala, in materie de bai, este una simplista si “curata”, caracterizata de forme si tipare geometrice, linii drepte, culori minimaliste si mobila specifica anilor ’30-’60.

Desi nu realizam, avem tendinta de a pune baia, pe un loc secundar, cu toate ca este o incapere folosita zi de zi si are un rol important in starea noastra generala, de spirit.

Modern, cu influente din jumatatea sec. XIX

Desing-ul acestui stil, foarte apreciat in ultimii ani, este legat de formele geometrice, culorile naturale si liniile drepte, caracteristice anilor ’30-’60. Incepeti cu mobila, pe care doriti sa o aveti in baie si creati un punct de focalizare a atentiei, printr-un scaun/taburet modern plasat intr-unul din colturi. Alegeti apoi tipare, culori, inspirate din anii secolului IXI si creati o zona relaxanta si reconfortanta.

Design simplu si minimalist

Simplitatea este definitorie, cand vine vorba de modernism. De aceea este bine sa mentineti spatiul organizat si neincarcat, prin ascunderea lucrurilor in dulapuri si sertare. Incercati sa nu duceti si sa expuneti, in baie, toate produsele de ingrijire, reviste etc; aceasta trebuie sa fie un spatiu de relaxare.

Iata cateva idei, pentru un decor simplist al baii:

*Achizitionati oglinzi in forme geometrice

*Aduceti mici ghivece de flori, pe rafturi, pentru un aspect organic

*Infrumusetati prin tiparituri inramate, agitate pe pereti

*Incercati oglinzile mari, de tipul podea-tavan

*Folositi mobila cu elemente de fier si lemn

*Abandonati culorile vii si mergeti pe alb si gri