Detaliile care fac diferenta: Mobila pentru Hol

Detaliile care fac diferenta: Mobila pentru Hol

Published In: Blog Mobila - Sfaturi si stiri Created Date: 2017-06-07 Hits: 548 Comment: 0

Ca orice spatiu dintr-o casa, holul merita si el o atentie deosebita, mai ales ca este primul care apare in campul vizual, atunci cand intri.

Desi pare usor, mobila pentru hol trebuie aleasa cu atentie pentru a fi cat mai utila pe viitor. Iata de ce aspecte trebuie sa tii cont atunci cand alegi mobila pentru hol, daca iti doresti sa ai o casa primitoare, atunci cand te intorci in sanul familiei, dupa o zi obositoare de munca:

– daca spatiul iti permite, alege sa cumperi o canapea mica, pe care sa o decorezi cu perne. Va fi mult mai usor sa te incalti/descalti, pentru tine, dar si pentru musafirii tai. Decorata frumos aceasta va fi piesa de rezistenta. Si un scaun decorat frumos este potrivit, daca spatiul nu iti permite mai mult.

cuierul tip pom te va salva de haine aruncate prin casa, de timp pierdut si aranjat geci in dulap. Va arata foarte bine asezat intr-un colt al holului, insa, ca si canapeaua, acesta se potriveste unui hol mai mare. Daca spatiul nu iti permite acest lucru, alege cuierul de perete care este foarte util, atat pentru haine cat si pentru a agata cheile.

– un dulap pentru incaltaminte este ideal pentru holul oricarei familii si absolut necesar. Fie ca depozitezi incaltamintea in functie de sezon, fie ca alegi sa lasi spatiu pe hol si sa aranjezi pantofii si celalalte articole de incaltat, aranjati frumos in dulap, acesta iti va fi de mare ajutor.

pantofarele sunt un ajutor real pentru a nu tine holul aglomerat. Majoritatea dispun de un sertar special pentru cremele de pantofi si alte chestii utile incaltarilor tale.

Orice varianta vei alege pentru holul tau, nu uita ca acesta este primul in care pasiti, atat tu cat si musafirii tai si ca merita o atentie deosebita. Ca si mobilierul, nici culoarea acestuia nu este de neglijat, pentru ca va contribui foarte mult la un aspect placut al casei, chiar de la intrarea in ea.

Fie ca dispui de un spatiu mai mare si poti amenaja holul, in asa fel incat, sa iti incapa cat mai multe lucruri, fie ca ai un spatiu mic, nu uita ca elemente precum cuierul sau pantofarul, alese cu stil, iti pot oferi un rezultat incantator.