Idei pentru barul de acasa – crearea unui spatiu clasic si modern

Idei pentru barul de acasa – crearea unui spatiu clasic si modern

Published In: Mobilier living Created Date: 2017-04-19 Hits: 1332 Comment: 0

Daca va incanta ideea de a pregati bauturi prietenilor si de a crea un spatiu de divertisment, in propria casa, realizarea unui bar este imperios necesara. Va ajutam cu cateva idei originale si moderne, care vor transforma livingul si/sau bucataria dumneavoastra, intr-o zona functionala si atractiva, ce va deveni centrul atentiei, din intreaga locuinta.

Cea mai potrivita zona, in care puteti localiza barul, este cea dintre bucatarie si living, apartamentele open-space fiind ideale pentru genul acesta de organizare. Cu toate acestea, luati in considerare ca putina creativitate si influenta a stilului propriu, pot realiza un bar in aproape orice zona a locuintei dumneavoastre.

1. Creati locuri de depozitare – mobila masiva si dulapurile incastrate, vor da o nota de eleganta spatiului si va vor ajuta sa expuneti bauturile si alte accesorii de bar. O varianta pentru locuri de depozitare sunt si rafturile, mesele de bar.

2. Realizati un bar la comanda – specialistii MobiliCASA va pot ajuta sa concepeti un bar, in functie de dimensiunile de care dispuneti acasa, de materialele pe care doriti sa le folositi si de stilul, pe care doriti sa il adoptati. Daca produsele “de-a gata” nu sunt o optiune pentru spatiul dvs, apelati cu incredere la o echipa de profesioniti.

3. Asigurati-va ca aveti loc pentru invitati – pentru ca musafirii sa se poata bucura de spatiul dvs, trebuie sa puneti la dispozitie scaune de bar sau fotolii confortabile, care sa completeze vecinatatea barului

4. Acordati atentie detaliilor – rolul de barman trebuie luat in serios, de aceea nu uitati sa avet mereu la rece bauturile racoritoare sau alcoolice. Micile frigidere pentru bauturi sunt o alegere isteata, daca spatiul va permite.

5. Cumparati un Carucior Mini-Bar – daca nu vreti sa faceti schimbari mari in casa, o piesa de mobilier folositoare si moderna este caruciorul Mini-Bar. Il puteti cumpara sau realiza la comanda, impreuna cu profesionistii MobiliCASA. Avantajul important al acestuia este faptul ca il puteti muta cu usurinta, in orice zona a locuintei.

6. Merget la urmatorul nivel prin accesorii – nu uitati sa adaugati colectiei dvs, servetele pentru cocktailuri, shaker-e si pahare de toate dimensiunile si formele.