Saltea ortopedica arcuri

Categorii produs: ,

Cod produs: salt1

Pret: Pret: From 133Lei
Pretul include TVA

Optiuni disponibile

* Dimensiuni saltele:

Cant:
0766811822
0 (0/5)    0opinii   |   Spune-ti opinia
Termen de livrare: 30 zile
Garantie: 24 luni

 

Saltelele Ortopedice sunt saltele economice, de calitate buna.

Salteaua Ortopedica are o structura de arcuri Bonell cu 5 spire, din sarma de otel-carbon curbate electric (grosime 2,2mm), interconectate cu spirale de sarma din otel carbon cu grosimea de 1,5mm, pentru a asigura o structura buna a saltelei

Intre aceste randuri de arcuri sunt introduse placi din poliuretan cu densitatea de 21 kg/mc si grosimea de 5 cm pentru a crea o structura rezistenta. Salteaua este de duritate medie.

Salteaua are o grosime de 22 cm cea ce ii permite sa fie folosita pe orice structura de pat (clasic sau modern). Se recomanda, pentru o pastrare a formei pe o perioada mai indelungata, sa fie utilizat ca suport placa de PAL sau lemn, aceasta asigurand o sustinere eficienta a saltelei.

Saltea cu fermitate medie

Structura de baza a saltelei este realizata din arcuri tip Bonell cu 5 spire realizate din sarma otel-carbon de 2,2 mm. Sarma este realizata prin deformare electrica pentru o rezistenta elastica foarte buna in timp.

Aceste arcuri (36 buc/mp) sunt acoperite cu o placa feltru cu densitatea de 1000 gr/mp, peste care este aplicata o placa de poliuretan cu grosimea de 1,5 cm si densitatea de 21 kg/mc.

Materialul de acoperire este matase Jakard in amestec din bumbac matlasat cu strat de material siliconat antialergic cu densitatea de 100 gr/mp, ce permite trecerea aerului.

Marginile antilasare sunt realizate din placi de poliuretan cu grosimea de 6 cm si densitatea de 35 kg/mc si sunt pozitionate perimetral pe marginea saltelei


Grosime saltele: 22 cm 

Garantia acestor saltele este de 3 ani 
Tot ansamblul este tratat impotriva mucegaiului si acarienilor

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota:

Introduceti codul din imagine: