Saltea Superortopedica arcuri

Categorii produs: , ,

Cod produs: salt02

Pret: Pret: From 192Lei
Pretul include TVA

Optiuni disponibile

* Dimensiuni saltele:

Cant:
0766811822
0 (0/5)    0opinii   |   Spune-ti opinia
Termen de livrare: 30 zile
Garantie: 24 luni

Saltelele SuperOrtopedice Lux sunt saltele destinate persoanelor ce doresc un suport ferm (tare) dar in acelasi timp comod datorita sistemului de matlasaj.Salteaua este destinata si persoanelor cu dureri minore de spate (fara afectiuni permanente).Structura interna este realizata pe arcuri tip Bonell (sarma otel carbon tratata electric pentru a impiedica deformarile) interconectate.

Pentru a asigura un mixt intre o saltea din poliuretan si o saltea pe arcuri intre fiecare rand de arcuri este introdusa o placa de poliuretan cu grosimea de 5 cm cu densitate 28 kg/mc. Acesta modalitate asigura un suport ferm, o rezistenta mare in timp a structurii (deformari) si un efect redus de "val" la miscarile partenerilor (mai mic de 8%).

Confortul este asigurat de rulourile de poliuretan succesive si de matlasajul materialului de acoperire. Acest material este matase Jakard in amestec cu bumbac si are o structura de fibra moale si fina creand o senzatie foarte placuta la atingere.

Salteaua are o grosime de 26 cm ceea ce in permite sa fie folosita pe orice structura de pat (clasic sau modern) avand aceleasi performante pe support placa PAL sau lemn masiv sau din lamele (somiera).

Structura de baza a saltelei este realizata din arcuri tip Bonell cu cinci spire realizate din sarma otel-carbon de 2,2 mm. Sarma este realizata prin deformare electrica pentru o rezstenta elastica foarte buna in timp si intre randurile de arcuri sunt introduse placi de poliuretan cu grosimea de 5 cm si densitatea de 28 kg/mc.

Aceste arcuri (104 buc/mp) sunt acoperite cu o placa/feltru cu densitatea de 1000 gr/mp, peste care este aplicat un rulou de poliuretan cu grosimea de 3 cm si densitatea de 21 kg.mc.

Materialul de acoperire este matase Jakard in amestec din bumbac matlasat cu strat de material siliconat cu densitatea de 100 gr/mp pe un suport de burete poros, ce permite trecerea aerului.

Marginiile antilasare sunt realizate din placi de poliuretan cu grosimea de 6 cm si densitatea de 28 kg/mc.

Structura saltelei este superortopedica, ferma, cu sprijin bun pentru coloana vertebrala.

Structura de fabricatie:

  • Plasa de arcuri tip Bonell din sarma otel-carbon de 2.2 mm cu 5 spire (104 arcuri/mp)
  • Placi de poliuretan cu grosimea de 5 cm inserate intre fiecare rand de arcuri tip Bonell pentru o structura mai rigida
  • Strat de pasla cu densitatea de 1000 gr/mp
  • Rulou de poliuretan cu grosimea de 3 cm si densitatea de 21 kg/mc
  • Margine antilasare din placa de poliuretan cu grosimea de 6 cm si densitatea de 28 kg/mc
  • Exterior imbracat cu matase Jakard in amestec cu bumbac matlasat cu material siliconat cu densitatea de 100 g/mp pe un strat de poliuretan poros cu grosimea de 1 cm
  • Banda 3D pentru o aerisire mai buna

Saltelele Superortopedice Lux au doua fete, vara/iarna


Grosime saltele: 26 cm 

Garantia acestor saltele este de 3 ani 
Tot ansamblul este tratat impotriva mucegaiului si acarienilor

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota:

Introduceti codul din imagine: