Saltea latex economic

Categorii produs: ,

Cod produs: salt05

Pret: Pret: From 660Lei
Pretul include TVA

Optiuni disponibile

* Dimensiuni saltele:

Cant:
0766811822
0 (0/5)    0opinii   |   Spune-ti opinia
Termen de livrare: 30 zile
Garantie: 24 luni

Aceasta saltea a fost proiectata si realizata cu o tehnologie noua pentru a se obtine cel mai mic pret fara a pierde confortul oferit de saltelele din latex. 

Structura de baza este realizata din ECOCEL. Spuma Latex pe celula deschisa, asigura un confort si un transfer al umiditatii foarte bun. Salteaua are doua fete din spuma de latex si mijlocul este realizat din laex tocat si presat in form de placa. Structura contine latex 100%, avand grosimea de 12 cm. Pentru un confort sporit structura de ECOCEL este placata pe ambele parti cu placi de latex compact cu grosimea de 2 cm fiecare, cu o grosime totala de 16 cm. 

Husa de acoperire este realizata din fibra sintetica antialergica, permeabila la aer prevazuta cu fermoar perimetral pentru detasare in vederea curatarii. Latexul natural se obtine din spumificarea laptelui extras din arborele de cauciuc. Latexul ofera saltelei flexibilitate si elasticitate. 

Deasemenea fiind un material natural bazat pe celule deschise permite o circulatie excelenta a aerului in interiorul saltelei si are capacitatea de a absorbi umiditatea aparuta in zona de contact a corpului cu salteaua diminuand semnificativ aparitia transpiratiei. 

Deformatia pe orizontala a latexului este la un nivel minim, are o elasticitate uniforma si nu are proprietati de dilatare. Salteaua are o duritate medie-ferm, si are o inaltime totala de 18 cm, asigurand un confort deosebit si un control al umiditatii excelent. 

Structura saltelei: 
Placa Eliocel, spuma latex pe celula deschisa, avand grosimea de 12 cm; 
Doua placi latex compact, cate una pe fiecare parte a saltelei, grosimea individuala a acestora fiind de 2 cm; 
Husa de acoperire realizata din fibra antialergica; 

Grosime saltele: 18 cm 

Garantia acestor saltele este de 5 ani. 

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota:

Introduceti codul din imagine: