Living Lotus

Categorii produs: ,

Cod produs: living30

Pret: Pret: la cerere 0Lei
Pretul include TVA
Cant:
0766811822
Acest produs se poate personaliza! Se realizeaza pe baza de comanda si toate caracteristicile sale pot suferi modificari in functie de preferintele clientului. Se pot modifica culorile, dimensiunile, materialele si finisajele.
0 (0/5)    0opinii   |   Spune-ti opinia
Termen de livrare: 14 zile
Montaj: GRATUIT
Garantie: 36 luni
Transport: gratuit in Bucuresti
Paleta de culori

Nota: Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ, iar culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dvs. Consilierul de vanzari va poate prezenta mostre si paletare de culoare. Pretul poate fi modificat de catre producator fara preaviz sau poate contine erori de operare.

Biblioteca de living moderna nu presupune neaparat minimalism, corpuri putine si geometrice, ci poate adopta un design ce intrepatrunde liniile clasice, cu cele moderne. O mobila de living, ce imbraca tot peretele, are avantajele sale concrete: spatii numeroase de depozitare, posibilitatea pastrarii la vedere, a cartilor din biblioteca personala, dar si expunerea cator mai multe obiecte de arta sau de decor.

Living-ul Lotus este realizat din inspiratia bibliotecilor clasice, masive, stilizate perfect in materialele si nuantele moderne, conferind un aer aparte, pretios incaperii. Nu ezitati sa combinati diferite texturi si tonuri, in corpurile Mobilierului de Living Lotus, la care asortati accesorii complementare sau contrastante, pentru a intregii imaginea impetuoasa oferite de acestea.

Nu ezitati sa apelati la Consultantii MobiliCASA pentru o oferta personalizata, in realizarea mobilei la comanda.


Accesorii: 

Dimensiuni: 
Lungime:  
Adancime corp inferior:  
Adancime corp superior:   
Adancime polite:  
Inaltime:  

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota:

Introduceti codul din imagine: