mobila la comanda
Pas 1

COMPLETATI FORMULARUL CU DATELE DVS DE CONTACT:

Completati formularul cu numele, prenumele, adresa de email si numarul de telefon pentru a va putea contacta cat mai usor un consultant. Lasati-ne un mesaj cu o mica descriere despre produsele care va intereseaza, iar in cazul in care aveti o schita sau o poza atasati-le mesajului.

Pas 2

VA CONTACTEAZA UN CONSULTANT IN CEL MAI SCURT TIMP:

Un consultant de vanzari va lua legatura cu dvs telefonic sau prin email, in cel mai scurt timp pentru a stabili toate detaliile. In cazul in care nu detineti toate informatiile necesare, consultantul se poate deplasa la domiciliul dvs pentru masuratori si consiliere.

Pas 3

VEI PRIMI O OFERTA DE PRET PERSONALIZATA:

Dupa stabilirea tuturor detaliilor, veti primi din partea consultantului de vanzari oferta de pret personalizata si toate detaliile necesare semnarii contractului si lansarii comenzii in executie.

Mobila la comanda

Suna un consultant

Telefoane

0766.619.761
0217.256.095

Timp de raspuns

Ne angajam sa raspundem la cererile dumneavoastra in maxim 24 ore in zilele lucratoare.

Garantie

Garantie 36 de luni

pentru materiale si manopera

Mobila la comanda Bucuresti
Solicita o oferta de pret

De ce ai alege sa colaborezi cu noi?


Producator de mobilier

Producator de mobilier

Cu o experienta de peste 8 ani in domeniu, ne permitem sa oferim clientilor nostri mobilier la comanda cu preturi foarte competitive care se ridica la cele mai exigente cerinte de calitate.

Proiectare si consultanta gratuita

Proiectare si consultanta gratuita

De la releveu pana la simularea 3D consultantii nostrii vor proiecta mobilierul pentru a se potrivi perfect cu cerintele dvs si va vor recomanda cele mai potrivite materiale, culori sau accesorizari pentru a realiza un proiect pe masura asteptarilor clientilor nostri.

Montaj si transport gratuit

Montaj si transport gratuit

Montajul si transportul pentru mobilierul la comanda este GRATUIT pentru Municipiul Bucuresti si zonele limitrofe. Pentru transportul sau montajul in alte localitati costul se va calcula individual si se va excuta ori prin curierat rapid ori prin masinile MobiliCASA.

Design personalizat

Design personalizat

Fiecare proiect este unic in functie de cerintele si spatiul dvs. Reprezentatii nostri va vor ajuta sa realizati un mobilier in concordanta cu cerintele cele mai exigente si cu un design care sa se potriveasca personalitati dvs.

De la proiect la produs final in 3 pasi simpli

1.
SCHITA
2.
PROIECT
3.
EXECUTIE