Mobilier Baie Dakota

Categorii produs: ,

Cod produs: baie13

Pret: Pret: la cerere 0Lei
Pretul include TVA
Cant:
0766811822
Acest produs se poate personaliza! Se realizeaza pe baza de comanda si toate caracteristicile sale pot suferi modificari in functie de preferintele clientului. Se pot modifica culorile, dimensiunile, materialele si finisajele.
5 (5/5)    1opinii   |   Spune-ti opinia
Termen de livrare: 14 zile
Montaj: GRATUIT
Garantie: 36 luni
Transport: gratuit in Bucuresti
Paleta de culori

Nota: Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ, iar culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dvs. Consilierul de vanzari va poate prezenta mostre si paletare de culoare. Pretul poate fi modificat de catre producator fara preaviz sau poate contine erori de operare.

Unul din dezavantajele baii din locuinta dumneavoastra este cantitatea redusa de lumina naturala sau lipsa cu desavarsire a acesteia. Daca nu aveti fereastra sau cea existenta nu are dimensiuni generoase, acordati o atentie sporita iluminatului incaperii. Achizitionati corpuri de iluminat de perete, pe langa cele din tavan, pentru a obtine o lumina buna, echilibrata si ajustabila in baia dumneavoastra.

Mobilierul de baie Dakota poate fi pus in valoare prin surse de lumina amplasate strategic deasupra oglinzii sau in capetele laterale ale dulapurilor. Puteti merge pe variante de culori inchise ale mobilei de baie Dakota, deschizand si echilibrand spatiul prin iluminatul optim al incaperii.

Echipa de specialisti MobiliCASA va sta la dispozitie pentru orice intrebari, nelamuriri sau detalii necesare alegerii si achizitionarii produselor de mobilier din caminul dumneavoastra.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota:

Introduceti codul din imagine: