Usi glisante

MobiliCASA va pune la dispozitie 4 sisteme de glisare cu caracteristici diferite pentru a oferii o gama completa pentru cele mai exigente cerinte si necesitati. Usile glisante prezentate pot avea intrebuintari diverse, putand fii folosite ca pereti despartitori, usi de interior sau usi pentru dressing-uri. Sistemele de usi glisante sunt folosite pentru a utiliza spatiul la capacitatea sa maxima, astfel realizand ambientul dorit netinand cont de raza de deschidere a usilor obisnuite. Acestea sunt destinate utilizarii atat in spatiile de locuinte cat si in amenajarea spatiilor de business sau comerciale.

Sisteme de glisare

Profi

Sistemul cu profile de aluminium Profi este un sistem de usi glisante profesional astfel oferind clientilor sai o varietate mare de profile verticale si culori. Datorita caracteristicilor sale unice de constructie, profilele de aluminiu permit folosirea materialelor de grosimi diferite intre 4mm si 18mm. Sistemul Profi este perfect atat pentru pereti despartitori de camere cat si pentru dressing-uri sau usi de interior, multumita designului manerelor acestuia.
Profi
Profi
Profi
Profi
Dimensiunile maxime recomandate pentru un panou de usa sunt de 3000mm inaltime si 1200mm latime, acesta fiind perfect pentru realizarea usilor glisante cu suprafete mari. Un alt avantaj al sistemului Profi este reglajul acestuia pe inaltime pentru diferente de nivel de pana la 20mm.

Eko

Eko este un sistem de glisare cu profile din aluminiu economic, care ofera calitate si durabilitate la un pret accesibil. Acesta ofera doua modele de manere universale, care permit folosirea de materiale cu grosimi de la 4mm la 18mm. Sistemul Eko ofera cel mai bun raport calitate/pret.
Profi
Profi
Profi
Profi
Dimensiunile maxime recomandate pentru un panou de usa sunt de 2700mm inaltime si 1000mm latime cu un reglaj pentru diferente de nivel de 20mm.

Modena

Sistemul de glisare Modena este recomandat persoanelor care isi doresc un sistem de glisare modern, luxos cu un design deosebit. Acesta are disponibil doua modele de manere verticale cu linii foarte subtile, atent alese, disponibile intr-o gama de sase culori.
Profi
Profi
Profi
Profi
Sistemul Modena este proiectat pentru materiale cu grosimea de 18mm, avand in pachet un profil de legatura care incadreaza perfect manerul ingropat destinat manipularii usii.
Dimensiunile recomandate pentru un panou de usa este de 2800mm inaltime si 1030mm latime, avand un reglaj pentru inaltime de 17mm.

FLY

Sistemul FLY are sistemul de glisare montat la partea superioara a usii, iar in partea de jos, in loc de sina inferioara, are o rola de ghidare care asigura deplasarea usii fara a necesita montarea unei sine pe podea.
Profi
Profi
Profi
Profi
Sistemul de glisare FLY este folosit in mod special pentru compartimentarea spatiilor, pentru a putea beneficia dupa dorinta de intimitate. AStfel, dormitorul sau orice alt spatiu poate fii separat printr-o usa FLY.
In functie de linia estetica abordata, usile FLY se pot confectiona din sticla, PAL sau oricare din materialele prezentate sau combinatii intre acestea.

Materiale

Oricare din cele 4 sisteme prezentate mai sus pot fii realizate din urmatoarele materiale sau in orice combinatie dintre acestea:

1. Suprafete Melaminate

PAL melaminat, MDF, Furnir disponibile in peste 150 nuante permit asortarea perfecta cu mobilierul sau parchetul in camera.2. Print/Imagini

Printurile pot fi folosite in momentul in care doriti sa oferiti camerei dvs un design deosebit prin care va puteti exprima personalitatea.3. Sticla Colorata/Sablata

Sticla colorata sau sablata este unul din cele mai folosite materiale in compozitia usilor fiind disponibile intr-o gama de peste 80 de culori. Toate usile realizate din sticla colorata sau sablata sunt securizate pentru evitarea accidentelor in cazul spargerii acesteia.


4. Sticla cu model/Oglinda

Pentru a creea impresia de spatiu pentru dormitoarele cu dimensiuni reduse sau pentru a oferii un design deosebit, variantele cu oglinda sau sticla cu model se potrivesc perfect.5.Tapet

Pentru ca stim cat tii la personalitatea spatiului in care iti petreci timpul, venim in intamplinarea ta cu varianta perfecta pentru integrarea dressingului.Pal
Print
Colorat
Model
Tapet
Pal

Cere o oferta de pret

Galerie

Va prezentam o galerie foto cu o mica parte din proiectele realizate de noi pentru a va putea face o idee cat mai exacta despre calitatea mobilierului produs de MobiliCASA.